Bemutatkozás

Cégünket 2019-ben alapítottuk. Elsősorban építőmérnöki tervezéssel foglalkozunk, kiemelten út- és víziközmű tervezéssel. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően azonban az építőmérnöki tevékenység széles skáláját le tudjuk fedni, a felméréstől kezdve a szakági tervezésen át műszaki ellenőrzésig.

Akik évek óta velünk dolgoznak tudják, hogy bár a cég új, mégis sok éves szakmai tapasztalat áll megbízható csapatunk mögött. Egyszer egy tanárom azt mondta: „egy jó mérnök egyharmad rész közgazdász, egyharmad rész jogász és egyharmad rész mérnök”. Lehet benne valami, de egy emberként nem könnyű mindezt teljesíteni. Cégünket úgy építettük fel, hogy a megfelelő helyen a megfelelő emberek legyenek. Van, aki céget vezet, van, aki szakmailag irányít, van, aki tervez, van, aki elintézi az elintéznivalókat. Együtt alkotjuk a nevemmel, mint vezető tervező nevével fémjelzett céget.

Bár irodánk csupán néhány éve nyitotta meg kapuit Megbízóink számára, saját szakmai karrierem már jóval korábban indult:

Több, mint 10 éve, a gazdasági világválság idején friss diplomával a zsebben nem volt könnyű elhelyezkedni. Családi kötelékek révén az irány ki volt jelölve, de maradt a saját út kijárása. Ehhez óriási szükségem volt példaképeim tudására és tapasztalataira. De a szakma folyamatosan változik… Nem működnek a régi beidegződések, ezáltal új megrendelői igények alakultak ki, amiket az újabb generációnak kellett felismernie.

Ezt szem előtt tartva alapítottam meg 2019-ben saját mérnökirodámat. Létrehoztam egy fiatalos és lendületes csapatot, amely elődeink szakértelmével és sok éves tapasztalatával felvértezve tudja biztosítani azt a magas színvonalú munkavégzést és rugalmasságot, amely révén megbízóink mindig elégedettek a velünk végzett közös munkával.

Reméljünk hamarosan Önt is megbízóink körében köszönthetjük!

Üdvözlettel,
Ittzés Miklós