Referenciáink

NKM tanpálya, Szeged

A Red Clock Design Stúdió generál tervezésében az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. számára készítettük a gépjárművekkel használt kültéri burkolatok terveit. 

Állapota 2020. augusztusában: kivitelezés alatt, részben megépült.

Budapest I. kerület Kereszt utca

A budavári Önkormányzat megbízásából készítettük a Kereszt utca burkolatfelújítási tervét.

Állapota 2020. augusztusában: 2016-ban megépült.

Balatonfüred, Brázay hotel és villapark

A generál tervező Rekontir Architects Kft. megbízásából készítettük az utak és parkolók, valamint a mélygarázsok forgalomtechnikai terveit.

Állapota 2020. augusztusában: építés alatt.

BUD Cargo City, Forwarder épület

A Ferdinánd és Ferdinád Építésziroda Kft. generál tervezésében készítettük a Liszt Ferenc reptéren a Budapest Airporthoz tartozó Cargo City Forwarder épületéhez kapcsolódó útépítési és komplett víziközmű terveket.

Állapota 2020. augusztusában: 2020-ban megépült.

Dagálysétány utca

Az Objekt Tájépítész Iroda Kft. generál tervezésében készítettük a 2017-es vizes VB beruházás kapcsán épült Duna Aréna legfontosabb gyalogos megközelítő sétányához a sétány burkolatának műszaki terveit.

Állapota 2020. augusztusában: 2017-ben megépült.

Lőrinci Sportcsarnok, BUD Aréna

A Magyarterv Kft. generál tervezésében készítettük a XVIII. kerületi sportcsarnok útépítés, vízellátás, csapadék- és szennyvízelvezetés terveit.

Állapota 2020. augusztusában: építés alatt.

Debrecen, Continental gyárépület

A Studio In-Ex Zrt. generál tervezésében a Continental cégcsoporthoz tartozó Vitesco Technologies Hungary Kft. számára készítettük a gyárépülethez tartozó utak és parkolók valamint a komplett víziközmű ellátás terveit.

Padernborn, IT Campus

A németországi Padernbornban épült az az IT irodaház és Campus, ami a Ferdinand és Ferdinand Építésziroda Kft. generáltervezésében készült. Ehhez volt szerencsénk külföldön is bizonyítani, hogy útépítés, vízellátás, csapadék- és szennyvízelvezetés terveink megállják a helyüket.

Állapota 2020. augusztusában: 2020-ban megépült.